Bedste desserter i København

Hos Pantella serverer vi de bedste pandekager, donuts og bubble tea i København. Men vi har selvfølgelig også mange andre slags desserter. Hvis du er lækkersulten, så er Pantella på Nørrebro det oplagte sted for dig. Bestil dem online i dag.

Københavns bedste pandekager

Hos Pantella får du Københavns bedste pandekager, hvad enten du foretrækker fluffy amerikanske pandekager, minipandekager eller noget helt tredje. Du kan toppe dine pandekager med valgfrit tilbehør fra vores store udvalg af saucer, bær og toppings. 

Når du besøger vores desserthus på Nørrebrogade, kommer du altid i desserthimlen og får de bedste desserter i København. 

De bedste donuts i København.

Du kan også få et bredt udvalg af lækre donuts hos Pantella. Vi har et en masse forskellige toppings, og vi sørger for, at du altid de bedste donuts i København. Du bestille lige så mange, som du har appetit til. Hos Pantella kan du altid få alle de desserter i København, som du kunne tænke dig. 

Bubble tea København

Forfriskende bubble tea på Nørrebro

Hos Pantella kan du også få en forfriskende bubble tea og andre læskende drikkevarer. Du kan vælge mellem bubbles og adskillige smagsvarianter. Leder du efter en frisk bubble tea i København, er Pantella Desserthus det rigtige sted at besøge. 

Vi tilbyder